Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Don Andreas Rafał O Adrian Tutak piotr lubocki gregory2804 Jarekk122 lukasz119 Bartosz Jabłoński (4152 niezalogowanych)
48 Postów
kasia xxxxx
(google)
Nowicjusz
jeśli moge sie wtrącic to wedlug moich doświdczen podzielam opinię hilton z własnego doswiadczenia rok temu musialam uporać sie z tym problemem miałam auto na polskich nr i dowiadywalam sie gdzie trzeba i niestety nie opłaca sie przerejstrowac za pieniadzee ktore musialabym zaplacic za zmane tablic i oczywiscie po sprzedaniu mijego auta na polskich blachach kupiłam sobie o piec lat młodszego i wiem ze nie opłaa sie przerejstrowywac proponuje osobiscie podowiadywac sie sami sie przekonacie.
natomiast uwiezcie mi nie opłaca sie jeżdzic jak piszecie wiecej niz rok za kare jaka mozna zapłacic mozna sobie kupic całkiem przyzwoite auto przyzwoitej firmy i całkiem niezły rocznik koszt takiej jazdy np."5 lat" jest kosmiczny ja zmieniałam zaraz jak minoł mi rok bo wiem ze zachłanność nie popłaca a wiem że to co niby można zaoszczedzis mozna tez stracic i to z odsetkami takimi że głowa boli pamietajcie jest nas coraz więcej a co za tym idzie coraz wiecej przekrętów i są w zwiazku z tym coraz wieksze kontrole a poco sobie samemu zatrówać życie jak mozna kłopoty minąc takie jest moje zdanie pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(tosia3)
Wiking
i to nie jest antyreklama na sprzedaż samochodu dla kasiar tylko dobre rady hilton i google dla tych,co chcą kupić samochód w Norwegii
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
100 Postów

(SUZII)
Początkujący
Ciebie wiecznie nikt nie rozumnie,za malo jeszcze wiesz ,ale to juz twoj problem .....madruj sie dalej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
100 Postów

(SUZII)
Początkujący
SUZII napisał:
Ciebie wiecznie nikt nie rozumnie,za malo jeszcze wiesz ,ale to juz twoj problem .....madruj sie dalejnic Ci z tego masz dalej.....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
kasia robakowska
(kasiar)
Wiking
do hilton to jest indywidualna sprawa kazdego gdzie i za ile kupi samochod dlatego nie rozumiem po co kazdego musisz krytykowac ,i musze cie rozczarowac jest zainteresowanie tym sam ,jesli sprzedam dam tobie znac pozdr ,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
365 Postów

(alma78)
Stały Bywalec
Dla czego uważacie , że nikt nie kupi auta na Pl blachach ? Są tacy , którzy tu na stałe nie mieszkają i Ci właśnie mogą legalnie jeździć autem na PL blachach dłużej . Wystarczy iść z tą sprawą na policję i przedłużyć pozwolenie na jazdę autem .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
SUZII napisał:
Ciebie wiecznie nikt nie rozumnie,za malo jeszcze wiesz ,ale to juz twoj problem .....madruj sie dalej
Hahahahahah, a to się usmiałam . Jesli ktos mnie nie rozumie to nie jest moj problem, tylko tego kogoś. Ja nie mam takiej mocy, aby zmusic do myslenia, do czytania, nauki i zdobywania wiedzy, moge jedynie do tego zachecić.
Suzi skąd ty masz takie info, ze ja za mało jeszcze wiem? Hahaha. Pilnuj zmarszczek i idz zarabiac na kremy, a nie wdawaj sie w dyskusje na poziomie który cie przerasta. Z zazdrosci ci szwy puszczają
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
kasiar napisał:
do hilton to jest indywidualna sprawa kazdego gdzie i za ile kupi samochod dlatego nie rozumiem po co kazdego musisz krytykowac ,i musze cie rozczarowac jest zainteresowanie tym sam ,jesli sprzedam dam tobie znac pozdr ,
Jezeli nie potrafisz rozróżnić krytyki od rady, to musi ci byc w zycu ciezko. Poza tym ja nie pisałam ani razu konkretnie za ile ktos kupi i gdzie, nie zmuszałam nikogo i nie zabraniałam nikomu niczego. Napisalam ze przerejestrowanie jest dośc drogie.
Ale z takimi osobnikami jak ty tak juz bywa, ze nie potrafią znaleźc nic konstruktywnego w tym co sie do nich mowi, tylko wszystko odbieraja jako krytyke. Troche wiecej pewnosci siebie i wiary w siebie Kasiu. Jezeli sprzedasz samochód to zapewne bedziesz sie cieszyc i nikt ci nie zabroni tym szczesciem podzielic sie na forum
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
alma78 napisał:
Dla czego uważacie , że nikt nie kupi auta na Pl blachach ? Są tacy , którzy tu na stałe nie mieszkają i Ci właśnie mogą legalnie jeździć autem na PL blachach dłużej . Wystarczy iść z tą sprawą na policję i przedłużyć pozwolenie na jazdę autem .
Ja uwazam Tak, sa tacy ktorzy nie mieszkaja na stałe, ale musza spełnic warunek i byc w Norwegi okresloną ilosc dni w roku. Zycze Kasi pozytywnego zaatwienia sprawy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
181 Postów
D K
(antypolak)
Stały Bywalec
Do almy78 jeżeli znasz tak prawo to dopisz, że można przedłużyć to jeszcze o rok, ale deklarujesz że będziesz przebywać w Norwegii tylko do końca tego roku. Czyli po upływie drugiego roku masz kłopoty....( jedziesz do Pl.). Pozdrawiam Hilton, która ma naprawde dużą wiedze...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok